Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Anna K (59) prožívá hodně smutné období. O Velikonocích přišla o dva své milované pejsky, které musela nechat uspat. Zpěvačka má podle svých slov srdce rozsekané na kusy a s bolestnou ztrátou se jen těžko vyrovnává.

„V pondělí jsme museli nechat uspat moji psí lásku Elynku, protože její zhoubná nemoc zaútočila podruhé a velmi agresivně, a tak jsem ji nemohla nechat trpět ani vteřinu, bylo to rozhodnutí těžké, ale ve správný okamžik,“ svěřila se na sociální síti smutná zpěvačka.

Poté, co se vrátila z procházky, ale zjistila, že se něco děje i s jejím dalším pejskem Toníčkem. „Myslela jsem, že se vyhřívá na sluníčku, ale zdálo se nám to divné a hned jsme šli raději za ním zkontrolovat, zda je v pořádku,“ pokračovala ve smutném vyprávění Anna K.

„Následovalo ale peklo. Začal totálně kolabovat, z tlamy mu šla bílá pěna, před očima se mi celý nafukoval a já jen přihlížela jeho šílenému utrpení a čekala zoufale na pomoc,“ líčila zpěvačka.

Ani přivolaná veterinářka Toníkovi nemohla pomoct. „Paní doktorka konstatovala torzi žaludku a selhání oběhu a celého organismu. A protože byl starý a jeho srdce nemocné, nevydržel by už další minuty, natož hodiny, takže jsme i jeho museli uspat. I ta milá paní doktorka přiznala, že něco podobného ještě za svou praxi nezažila... Přijet uspat za jedno odpoledne jednomu páníčkovi dva pejsky,“ dodala Anna K, která už v životě prožila opravdu leccos včetně boje se zákeřnou rakovinou.

„Nemůžu a nedokážu tohle nikdy pochopit. Vydržela jsem už tolik zkoušek a myslím, že statečnost už jsem prokázala, tak proč ještě tohle? Začínám chřadnout na mysli a to je zlé, ale jak to má jeden člověk proboha vydržet?“ vypsala se zpěvačka ze své bolesti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám