Hlavní obsah
Článek

Jedny z nejlepších koncertních sálů v zemi, výborný zvuk, speciální scéna a ty největší hity nebo písničky z nového alba Světlo. Tak budou vypadat tři velké koncerty, kterými se Anna K (59) po nemoci vrátí zpátky na pódia. S velkou šestičlennou kapelou za zády zazpívá v dubnu v Ostravě, v Brně a v Praze.

Zpěvačka podle svých slov chystá dvouhodinové vystoupení. „Bude to oslava mého návratu poté, co jsem svedla druhý boj s vážnou nemocí, a zároveň poděkování mým milovaným fanouškům, kteří mě celou dobu podporovali,“ říká Anna K.

„Žádný sebelítostivý patos však nečekejte, budeme se radovat, tančit, zpívat a pokud přeci jenom ukápne slza, bude to rozhodně slza štěstí,“ dodává zpěvačka, které aktuálně v rádiích rotuje singl Až mě zachráníš.

Trojice koncertů Moje světlo podpoří letošní album Anny K Světlo, které vznikalo v osvědčeném tandemu s jejím životním partnerem a producentem Tomášem Varteckým. Jednou skladbou přispělo legendární duo Zdeněk Svěrák – Jaroslav Uhlíř a na několika aranžích se podílel i Jan P. Muchow, který stál za přelomovou nahrávkou Anny K Nebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám