Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Anna K (59) byla jednou z ozdob benefičního večera Světlo pro Světlušku v kostele svaté Anny. Spolu se svou parťačkou, malou nevidomou Kristýnkou, zazpívala písničku Světlo od autorů Zdeňka Svěráka a Jaroslava Uhlíře.

A obě dámy sklidily, stejně jako ostatně všichni účinkující na koncertu, obrovský aplaus. „S Kristýnkou nám to šlo skvěle. Měly jsme my holky jen dvě krátké zkoušky. Přiznám se, že když jsme vystoupily na jeviště, byla jsem přeci jen nervózní jako žačka v první třídě. Ona ale byla zlatá. Mě provázela tréma a ona se hihňala a bavila. Ale klaplo nám to a podle ohlasu publika, se naše společné dílko líbilo,“ prozradila zpěvačka.

Jeden sice koncert skončil, ale co dál? Anna K bojuje proti rakovině prsu, a tak je logické, že bude většinu času věnovat rekonvalescenci.

„Mám momentálně, co se práce týče, volno. Teď mě čeká ta moje cesta za uzdravením. Vystoupení na téhle akci bylo výjimkou, odskočila jsem si, protože projekt Světluška pomáhá nevidomým, a když jde o charitu nemohla jsem tu chybět. Sama jsem si prožila hodně těžké chvíle a dokážu se vcítit do lidí, kteří to nemají v životě jednoduché. Když moje účast alespoň trošku pomůže a vybere se finanční obnos na zlepšení jejich životních podmínek, pak vůbec není, co řešit,“ nechala se slyšet zpěvačka.

Nakonec se díky dárcovským DMS a příspěvkům vybrala krásná částka - více než 25 600 000 korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám