Hlavní obsah
Článek

Anna K (59) je po operaci a byla propuštěna z nemocnice do domácího ošetřování. Zpěvačka podruhé bojuje s rakovinou a věří, že boj vyhraje. "Srdečně všechny zdravím, jsem doma, konečně. Děkuju strašně moc za podporu, které se mi dostává od všech okolo, dodává mi to síly. Trošičku se přiznám, že se mi jí trošičku nedostávalo a oni mi ji tak strašně dali, ti fanoušci a ti blízcí, měla jsem tolik podpory, že se cítím jako znovuzrozená,” řekla Anna K primáckému TopStaru.

Operace proběhla bez komplikací na chirurgickém oddělení nemocnice v Českém Krumlově. Zpěvačka si tam dojela za svým lékařem Václavem Pechou, který je zkušeným onkologem a operoval ji už poprvé před osmi lety.

"Všichni říkali, že to dopadlo bezvadně. Podařilo se vyndat všechno špatné, co tam bylo, všechno je v čistotě a já jsem za to ráda, že všechno špatný je pryč. I výsledky jsou po mojí chemoterapii údajně velmi pozitivní. Nechci se rouhat, nejsem moc pověrčivá, ale myslím si, že jsem na dobrý cestě a cítím to, že to bude dobrý, akorát ta cesta bude trvat,” říká zpěvačka.

Annu K teď čeká rekonvalescence. Doma je ale doma a tam to půjde daleko snáz. "Mám tady svoje pejsky a svoji rodinu, tak to je bezvadný. Už tady něco přepírám, což není ještě dobře, ale pan doktor Pecha má rád aktivitu, tak by měl ze mě radost. Je dobrý nevypadnout z toho normálního běžnýho života, nenechat se zdecimovat, pokud to jde. A spousta lidí okolo mi píše, daleko víc nemocných, mají můj hluboký obdiv. Jediná možnost, jak to zdolat, je optimismus a víra ve světlejší chvíle, který jednoho dne přijdou. Já jsem za to ráda, že s těmi lidmi komunikuju takhle otevřeně, vzájemně si dodáváme strašně moc sil a úsměvů,” dodala Anna K.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám