Hlavní obsah
Článek

Když spolu talentovaná zpěvačka Anna K (59) a geniální hudebník Tomáš Vartecký (47) začali před dvaceti lety tvořit pár, lidé si říkali, že jim to jako všem ostatním přelétavcům v šoubyznysu vydrží jen pár měsíců. Dnes se ale ukazuje, že opak je pravdou a dvojice patří k nejstabilnějším párům v šoubyznysu. Podívejte na dojemnou fotku těch dvou!

Ještě loni to vypadalo, že se Tomáš s Annou K už nevídají, zpěvačka se dokonce nechala slyšet, že na sebe nemají čas. Jenže krizi, kterou logicky musí projít každý vztah, natož tak dlouhotrvající, evidentně zažehnali.

„Můj kluk,“ napsala Anna K k fotce, na níž s „Varťákem“, kytaristou kapely Kurtizány z 25. Avenue a spolupracovníkem Daniela Landy, kapely Wanastowi Vjecy, skupiny Lucie a mnoha dalších, dávají jasně najevo, že k sobě stále patří.

Tomáš Vartecký možná vlastně částečně může za úspěch zpěvačky s vlastním jménem Luciana Krecarová. Stojí totiž za jejími nejúspěšnějšími songy vůbec, jako jsou například písně Nebe, Chvíli nad vodou, Noc na zemi, Nelítám nízko a spoustou dalších.

O soukromí ti dva nikdy příliš nemluvili, Anna se jen jednou vyjádřila ve smyslu, že kvůli tomu, že nemají děti a vše se točí kolem muziky, jejich soužití připomíná spíš život studentů než zralých dospělých.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám