Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už podruhé svádí Anna K (59) svůj boj s rakovinou, tentokrát ale odmítá razantně měnit svůj životní rytmus. Zpěvačka si dokonce naplánovala léčbu tak, aby mohla dál zpívat před publikem.

Na chemoterapie podle našich informací dochází v pondělí, abych v průběhu týdne nabrala síly a o víkendu mohla vystoupit na letních festivalech. Zrovna v sobotu vystoupila na Točníku v rámci řetězového festivalu České hrady.

Nezasvěcený pozorovatel by při pohledu na vitální a pozitivně naladěnou umělkyni netipoval, že svádí boj s vážnou nemocí. Ani po absolvování několika chemoterapií jí nevypadaly vlasy. Vděčí za to speciální chladicí čepici, která ochlazuje kořínky vlasů během chemoterapie a tím zamezuje působení cytostatik. Jediným omezením tedy pro zpěvačku je, že si vlasy nemůže fénovat.

Právě během koncertních vystoupení může Anna K zapomenout na svá trápení. Koncerty pro ni znamenají jasnou formu léčebné terapie. Držíme Anně K palce, aby se brzy uzdravila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám