Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Všichni její fanoušci jsou z toho v šoku! Jak jsme již uvedli, zpěvačka Anna K (59) přiznala, že se jí po osmi letech vrátila rakovina prsu. Podstupuje už proto třetí chemoterapií a prozradila, jak bojuje s tím, aby neměla opět jen holou hlavu!

Zpěvačka, která se rozhodla nerušit svůj program, i během fyzicky náročné léčby koncertuje, se rozhodla, že vybojuje nejen celou bitvu se zákeřnou nemocí, ale také s jejími projevy, co se vypadávání vlasů týče.

„Všechny ty technologie hrozně pokročily. Teď je třeba možnost při léčbě chemoterapií použít takovou chladící čepičku, která tedy opravdu moc příjemná není, a i to trochu bolí, ale když člověk vydrží, můžou mu vlasy částečně zůstat. Já to zkusím a uvidím,“ řekla Anna Blesk TV magazínu.

Na sociální síti se pak vyznala z toho, jak moc si váží projevů sympatií mnoha lidí. „Nedokážu popsat, jak obrovskou cenu a váhu má pro mne vaše podpora, optimistická, krásná slova víry v mé uzdravení. Jde toho tolik od vás, že se to prostě zvládnout musí. Čtu každé vaše slovo a cítím se silnější a připravena na boj, který rozhodně vyhraju. Věřte se mnou!“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám