Hlavní obsah
Článek

Když vypadla ze StarDance, začala se Anna K (59) konečně věnovat přípravě své nové desky, kterou vydává po šesti letech. Do Vánoc, jak plánovala, se jí ale nedočkáme. "Věnuju se jí docela intenzivně, na začátku příštího roku určitě bude, ale pořád jsem tak trochu tanečnice," řekla nám zpěvačka.

Zažertovali jsme, zda si Anna K nedá i nějaký duet se svým tanečníkem Markem. "Jeden tajný duet tam mám, to bude překvapení, a mám z něj strašnou radost, ale s Márou to není. Marně vzpomínám, jestli někdo zpívá hůř než on. O co mu bylo méně naděleno ve zpěvu, má ale v pohybu a tanci," míní zpěvačka. Ona si ale také na začátku StarDance nemyslela, že je dobrá tanečnice, a nakonec to dotáhla docela daleko. "Skoro primabalerína," smála se.

Anna K zmiňovala, že chce i po StarDance tančit dál. "No mohla bych třeba na fesťácích nebo na mém turné. Mám připravenou cha-chu a rumbu mezi písničkami. Ne, posnažím se, abychom si zatančili s Márou, protože mi to nesmírně chybí, poté co skončila StarDance. Nerada bych s pohybem přestala," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám