Hlavní obsah
Článek

Herečka Jana Plodková (42) na první pohled působí hodně nenápadným dojmem, ale hodně rychle se z ní stává velká favoritka StarDance.

Blonďatá herečka a její tanečník Michal Padevět dostali od poroty v posledním kole čtyři desítky a s přehledem postoupili dál. Porotu i diváky, kteří jim posílali hlasy, zaujali během rockového večera svou parádní cha-chou, kterou tančili na legendární píseň od Deep Purple Smoke on the Water.

Plodková zaujala i novým, velmi objemným účesem. S krásnými kudrnatými vlasy se rázem celá rozzářila a hned působila mnohem temperamentnějším dojmem než obvykle. Účes měla skoro stejný jako kudrnatý tanečník Anny K (59) Marek Hrstka, jenž se svou soupeřkou ochotně zapózoval.

Plodková by však určitě neměla usnout na vavřínech. Skvělé bodové hodnocení od poroty nemusí vůbec nic znamenat, protože kartami míchají i divácké hlasy.

Své o tom ví i Olga Šípková a Marek Dědík (40), kteří zpočátku soutěže dostávali desítky od poroty, ale později jim paradoxně chyběly hlasy diváků a v minulém kole nečekaně vypadli.

Myslíte si, že Jana Plodková vyhraje StarDance?
Ano, je skvělá, má na to
81 %
Ne, Plodková určitě nevyhraje, jsou tam lepší soutěžící
19 %
Celkem hlasovalo 7282 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám