Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Nejstarší tanečnice letošní řady StarDance z řad známých osobností, zpěvačka Anna K (59), se se zdravotními potížemi a komplikacemi různého charakteru potýká téměř od samotného začátku soutěže. A o tom, jak s nimi statečně bojuje, pravidelně informuje své věrné fanoušky na sociální síti.

Už ve druhém kole, když tančila tango, měla velký problém se zády a stěžovala si před lidmi na generálce. „Pekelně mě bolí záda, nemůžu se ani narovnat. Připadám si tady jako totální outsider,“ svěřila se tehdy ambiciózní zpěvačka, která si podle mnohých brousí zuby na vítězství, každý týden se bojí, že vyletí a podle našeho zdroje není v kolektivu StarDance zrovna dvakrát oblíbená.

Zablokovaná záda se přihlásila znovu před nácvikem slowfoxu, a tak zpěvačka musela ze zdravotních důvodů vynechat trénink. Jen co se spravila záda, začal zase zlobit zablokovaný krk. Dnes se Anna K, která svého času pořád padala ze schodů, pro změnu pochlubila fotkou, na níž má ona i její taneční partner Marek Hrstka na obličeji roušku.

Zda jde pouze o preventivní zákrok chránící zdraví interpretky řady hitů, či je někdo z dvojice infekční, netušíme. „Trénink na Jive za každých okolností. Jedeeeem,“ napsala odhodlaně dáma, která v pravidelných intervalech škemrá o hlasy u svých fandů. Nutno podotknout, že ze všech zúčastněných má na své sociální síti největší fanouškovskou základnu, která čítá bezmála třicet tisíc lidí. Ti ji nejspíš svými esemeskami v soutěži ještě nějaký ten pátek udrží. Má to ale zapotřebí?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám