Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Probírat pořád dokola sexy model, v němž Anna K (59) zatančila na prvním kole StarDance, nás ještě neomrzelo. Zajímalo nás, jak to vnímala sama zpěvačka, která si bohužel od poroty odnesla jedno z nejhorších hodnocení.

"Cítila jsem se trochu jako nahá v trní. Už mě takhle taky asi mimo taneční pódium nikde neuvidíte. Leda když už se bude malinko připozdívat, bude šero a dají mi trochu vínečka, tak si možná minisukni vezmu a taky ty síťové blbosti, které se těším, až sundám," nebyla nadšená ani z punčoch, které na sobě při tanci měla. "Koušou," upřesnila.

Porota ovšem při hodnocení jejího tance s Markem Hrstkou byla minimálně stejně kousavá jako tahle část oděvu. "Na to, jak jsme dřeli, na nás nebyli zrovna milosrdní. Sama jsem se neviděla, ale měla jsem velkou trému, kterou už léta při vystupování nemívám. Nebyla jsem stabilní v krocích, do toho ty podpatky. Ale podle mě nás chtějí vyhecovat, je to taková strategie. Ale to nevadí, že jsme poslední s Láďou Vízkem. Jestli jsem teda opravdu tancovala jako Láďa Vízek, tak je to pro mě velká čest," smála se zpěvačka.

"No ona Anna neví, že si vybrala chlapce se špatnou karmou na papírové výsledky. Nás vždycky milovali lidi, ale hodnocení bylo horší a přenesl jsem to i sem," uklidňoval ji její tanečník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám