Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na televizní obrazovce se po osmé roztančily hvězdy a diváci už mohou mít představu o tom, kdo se v soutěži zdrží nejdéle. V zahajovacím kole sice žádný pár StarDance neopustil, ale přísná porota rozdala první hodnocení.

Během premiérového večera došlo pětkrát na čaču a pětkrát na waltz. Radek Balaš, Tatiana Drexler, Zdeněk Chlopčík a Jan Révai nejlépe ohodnotili mistryni světa v aerobiku Olgu Šípkovou s Markem Dědíkem (40), jimž udělili 29 bodů. Jen o dva méně dostala herečka Jana Plodková (42), již na parketu doprovázel Michal Padevět.

Na opačném konci žebříčku skončili fotbalista Ladislav Vízek s Evou Krejčířovou a zpěvačka Anna K (59) s Markem Hrstkou. Ti obdrželi shodně 17 bodů a příště se budou muset pořádně snažit, aby jim postup zajistily hlasy od diváků.

V případě přítomných dam mohli diváci kromě tanečních kroků ocenit i jejich šaty. Kostymérky se postaraly o pestrost a vytvořily slušivé outfity i pro Kristýnu Leichtovou (38) a Milušku Bittnerovou (46), na něž byl hezký pohled navzdory tomu, že jejich plné dekolty zůstaly skryty. Všechny taneční páry si můžete prohlédnout v galerii a rozhodnout o tom, komu to během premiérového večera slušelo nejvíce.

Kterému páru to během úvodního večera StarDance nejvíce slušelo?
Ondřeji Bankovi a Kamile Tománkové
6,6 %
Milušce Bittnerové a Michalu Necpálovi
2,8 %
Zdeňku Piškulovi a Veronice Lálové
5 %
Olze Šípkové a Marku Dědíkovi
15,5 %
Emanueli Ridimu a Lucii Hunčárové
3,5 %
Anně K a Marku Hrstkovi
3,8 %
Ladislavu Vízkovi a Evě Krejčířové
2,6 %
Kristýně Leichtové a Václavu Masarykovi
44,2 %
Romanu Zachovi a Andree Třeštikové
4,1 %
Janě Plodkové a Michalu Padevětovi
11,9 %
Celkem hlasovalo 40144 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám