Hlavní obsah
Článek

Tanečník Marek Hrstka si na svoji partnerku, zpěvačku Annu K (59), která mu byla přidělena ve StarDance, rozhodně nestěžuje. Rozhodně necítí jako hendikep jejich věkový rozdíl. Když jsou spolu na parketě, vůbec to není znát.

"Ona má super zkušenosti. Je to prostě bomba, jsem za ni hrozně moc rád. V mnoha ohledech se učím já od ní," nešetří superlativy Marek. Jako první si prý museli vyříkat disciplínu. "Tím jsme začali, že je nutné přijít v osm na trénink a začít," dodal. Zpěvačka ale oponovala. "To lžeš, vždyť jsi mě moc chválil, jak jsem disciplinovaná," reagovala. "To je pravda, tím jsme začali a naučila se to hned první den," opravil se.

"Já vím, co mě učí, a ještě mě to dodnes nenaučil. Držení hlavy. Já pořád koukám na nohy, když tančíme, a když se pak podívám do zrcadla, nevypadá to úplně pěkně," uznala sebekriticky Anna K. "Je fakt, že jak šaty dělají člověka, tak postavení dělá tanečníka. Na postavení děláme hodně, i když už to Annu moc nebaví. Ale bude to výborné," věří Marek.

A jak si na sebe zvykali? "To je jednoduché, my jsme se zahlídli, a hned jsme si padli," svěřil Hrstka. "Já se na něj podívala, na kluka, a on má zelené oči jako já. Říkala jsem si: ‚To není možné, já ho znám.‘ Měla jsem pocit, že koukám tak trochu na sebe, a trochu mi připomínal očima i mého tátu," souhlasila zpěvačka.

Dokonce tvrdí, že jsou si podobní, jako by byli z jedné rodiny. "Máme pár takových fotek, i když on má větší nos než já," dodala. "Když si udělá trochu vlnité vlasy, tak to tam je," míní Marek. "To si ale musím udělat takový květák na hlavě, jako má on," smála se Anna K. Jak jim to na společných fotografiích sluší, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám