Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak se říká, lásce člověk neporučí, a i vztah finalistky Miss Czech Republic Anny Benešové (22) shořel jako list papíru.

O rozchodu krásné brunetky se spekulovalo již delší dobu, když z jejího instagramového účtu zmizely všechny společné fotky s dnes již jejím bývalým partnerem.

„Ano, je to pravda, rozešli jsme se,“ potvrdila Anna pro Super.cz s tím, že za rozchodem nestála jiná známost ani soutěž krásy.

„Nikdo jiný za tím nebyl a ani si nemyslím, že by za tím stála soutěž Miss. Spíš jsme si díky ní uvědomili, že chceme jít každý jinou cestou a máme jiné životní hodnoty,“ dodala se slovy, že je případnému novému vztahu otevřená.

„Momentálně jsem šťastná a nevyhledávám nový vztah, ale jak vždy říkám – co se má stát, se stane, takže až to přijde, bránit se tomu nejspíš nebudu,“ uzavřela Anna Benešová, která se v anketě redakce Super.cz umístila na přední příčce jako jedna z horkých favoritek na vítězství.

Reklama

Další články

Načítám