Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned dvojité radostné překvapení potkalo o letošních Vánocích Anife Vyskočilovou (50). Na Štědrý den se díky devětadvacetiletému synovi Harimu stala babičkou. Vnučka přišla na svět 24. prosince v 7.50. Jen pár hodin poté se dočkala i žádosti o ruku. Od přítele, německého podnikatele Jense dostala zásnubní prsten.

"K mým titulům milenka, přítelkyně, kamarádka a matka přibyla babička. Přišel ke mně Ježíšek v podobě malé Laury Vivianne. Přála jsem si nějaké naše orientální jméno jako Ziva, Zachra nebo Ebru. Ale můj syn řekl, že je Evropan a žije v Evropě, tak to mám nechat na nich a já mlčela," popisovala Anife na sociální síti.

"Ale jsem nejen babička, ale babička, která dostala prstýnek, a nejen ledajaký, ale významný. Že se stanu na Vánoce babičkou, jsem čekala, ale že mě tak překvapí můj drahý, jsem tedy netušila," svěřila. "Všem oznamuji, že je zásnubní, ale my mu říkáme rezervační, aby měl můj drahý jistotu, že mu mne nikdo neukořistí," doplnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám