Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Je šťastně zamilovaná, ale přesto ji těší, když je středem pozornosti a mužské pohledy končí v jejím dekoltu. Anife Vyskočilová (50) se na párty vyparádila tak, že na ní mohl oči nechat nejen její přítel.

Vyzývavá celebrita bulharského původu je zadaná za Němce Jensena. Na jejím šatníku se ale spokojený vztah nepodepsal. Stále má potřebu provokovat. Anife nedávno překvapila účesem, jímž připomínala Kim Kardashian (43). Nyní pro změnu zkrátila vlasy, oblékla sexy outfit a vypadala jako Nicki Minaj (41).

Na párty u příležitosti 10. narozenin kanálu Prima Cool se Anife a Jensen vydali po náročném dni. Předělávali totiž zahradu, kde budou prožívat radovánky ve venkovní vířivce. Po práci přišla na řadu zábava.

První setkání Anife a Jensena proběhlo před čtyřmi lety. I když byl tenkrát pátek 13., rozhodně nešlo o nešťastný den. Zajiskřilo to mezi nimi ale až při třetím setkání. „Od té doby jsme spolu. Všechno to bylo strašně rychlé a nepochopitelné. Zamilovali jsme se a rozhodli jsme se být spolu,“ prozradila na párty bývalá manželka herce Ivana Vyskočila.

Reklama

Další články

Načítám