Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a kavárnice Anife Vyskočilová (50) dorazila na tiskovou konferenci TV Prima, protože je jednou z účinkujících v pořadu Pevnost Boyard. Ještě do poslední chvíle před odjezdem obsluhovala ve své kavárně a na šaty, které si chtěla vzít, jí spadla omeleta a ještě další jídlo. "Tohle jsem kupovala vedle v second handu na poslední chvíli a jsem hodně nervózní, protože pod tím nemám kalhotky," svěřila nám ještě před rozhovorem.

A proč vlastně Anife do Pevnosti Boyard šla? Je tak dobrodružná povaha? "Já vůbec nevěděla, co to je. Myslela jsem, že je to český pořad převzatý z Francie a natáčí se někde tady. Až syn mi řekl, že opravdu pojedu do Francii a pak jsem se podívala na jeden díl pořadu, myslím s Jakubem Prachařem," vyprávěla Anife.

"Teď už můžu prozradit, že moje největší fobie je z myší, tak jsem do dotazníku vyplnila jiná zvířata, která nemám ráda, abych nedostala právě myši. To bych se počůrala strachy. Dali mi jinou havěť, ale ta byla taky odporná," doplnila. "Moje kamarádka říká, že pravda bolí a lež má krátké nohy. Takže říkám polopravdu, a nikomu tím neublížím," prozradila svůj recept na jednodušší život.

Anife je spokojená v soužití se svým německým přítelem, o zásnubách nebo svatbě už ale nemluví. "O tom přemýšlejí mladé holky. Teď jsem v takovém věku, že nad tím nepřemýšlím, užíváme si spolu krásný život. Teď se těším, až spolu pojedeme do Rumunska na motorkách," je ale opravdu trochu dobrodružné povahy Anife.

"Mám se bát Rumunů, že mě napadnou? Já jsem Turkyně z Bulharska, takže mám stejnou mentalitu. Takže se nebojím. A divoká příroda? Já mám divokého samce doma. A když umí zkrotit mne, tak zkrotí i Karpaty. On je dobrodruh a mě učí," řekla nám.

"Loni jsme na motorce projeli celé Chorvatsko a Bosnu a bylo to nádherné. Kupovali jsme si třeba kuře v horách, které griloval nějaký místní dědek, pak jsme ale spali v super luxusním hotelu. To je pro mě skvělá dovolená, jste celý den na motorce, špinavá, smrdíte jako veverka a pak přijdete do skvělého hotelu, vykoupete se a jdete na super večeři. To je hezké," nechala se slyšet Anife.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám