Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anife Hassan Vyskočilová (50) již dříve přiznala krizi ve vztahu s přítelem Vernesem Cosabicem. Krize za pár měsíců vyvrcholila rozchodem. Sama ale rozhodně není. Temperamentní Turkyně má novou lásku a přiznává, že je zamilovaná až po uši.

Nynější partner Jens Wulf je německé národnosti a je o tři roky mladší než Anife. Ta tvrdí, že prý si ho vysnila. „Jako malá jsem si vždy přála mít velkého Němce s fousama a Jens je přesně můj sen,“ říká herečka.

A kde se poprvé Anife se svým nynějším přítelem Jensem potkali? „V mé kavárně, on byl můj první zákazník. Když jsem k němu přišla, byl tak velký, koukala jsem mu na břicho a hned jsem mu řekla, že se jmenuju Anife. Dále jsem řekla, že miluju německý jídlo a pak, že ho taky miluju. Byl na začátku hodně arogantní, ale Jens říká, že byl jen překvapený, protože jsem na něj skákala,“ směje se Anife.

Pár nám na sebe práskl pár rozdílů, které je odlišují. „Já jsem bílý, ona je černá. Já jsem velký, Anife je malá. Já jsem Němec, ona je Turkyně. Zatímco já skoro nemluvím, ona mluví pořád. Já používám elektrický kartáček, Anife manuální,“ prozradil nám Jens.

Po roční známosti již spolu Anife s Jensem žijí ve společné domácnosti. A jak vypadá soužití tohoto hvězdného páru? To se dozvíte dnes večer ve 21:30 v TopStar magazínu na Primě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám