Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedlouho poté, co jsme si ji skoro spletli se sestrou Anife Vyskočilové (50), se zpěvačka Monika Bagárová (29) konečně objevila v Česku. Jak nám už naznačovala při svém minulém pobytu, vrhla se do nové práce. A to na módním poli.

Letitá spolupráce návrháře Lukáše Macháčka se zpěvačkou totiž vyústila do společné kolekce oblečení a doplňků, do níž vložili společný styl a cit pro módu a styl. Vznikla tak ucelená řada, která obsahuje streetové basic kousky, stylové večerní šaty i unisex kousky dostupné v různých cenových hladinách.

Inspirací jim byly ulice New Yorku, kde Monika v současné době žije, a ikonický styl pěveckých ikon, jako jsou Beyoncé, RiRi nebo Ciara, které obdivuje. Téměř každý kousek má hned několik barevných variant, jako jsou černá, béžová, šedivá, khaki, bílá i růžová. Ke kolekci vznikla jedinečná pruženka (guma) s nápisem Feel The Music, která lemuje spodní prádlo nebo i ikonu sezóny bomber.

Ke kolekci vznikl i lookbook sloužící k inspiraci pro nejrůznější kombinace jednotlivých kousků a také kampaň, kde září sama Monika.

Reklama

Další články

Načítám