Hlavní obsah
Článek

Každý má jinou představu o tom, co je to být slavný. Některé celebrity sbírají hudební či filmové ceny, jiné uspokojí samotný fakt, že se procpou do médií. A to klidně i do rubriky největších bizarností a kuriozit. Podívejte se na ženy, které na to šly tak trochu jinak.

Lisa Appleton

Britské mamině stoupla sláva do hlavy v roce 2008, kdy se objevila v reality show Big Brother. O 11 let později je její situace tristní. Po padesátce se Lisa Appleton (55) na plný úvazek věnuje veřejnému pobuřování. Prsa ukazuje na plážích ve Španělsku i v ulicích Manchesteru, kde vymetá bary a následně na veřejnosti tropí hlouposti.

Alicia Arden

Americká hanbářka chtěla být herečkou. V roce 1994 si zahrála v jedné epizodě Pobřežní hlídky, což byl vrchol její kariéry. Pak už přišly jen béčkové filmy, kde hrála servírky či striptérky. S přibývajícím věkem ale zájem o její osobu definitivně opadl, a tak Alicia Arden (54) zamořuje internet svými lascivními fotkami.

Phoebe Price

Podobné ambice měla i Phoebe Price (51). Ta se pro změnu mihla v jedné epizodě seriálu Akta X. Nyní je z ní profesionální odhalovačka. Občas je k vidění v ulicích Los Angeles v příšerných outfitech, které si sama navrhuje. Její specialitou je lascivní předklon, jímž na sebe snaží strhnout pozornost při venčení psa.

Maitland Ward

Další neúspěšná herečka, která se musela smířit s tím, že z ní filmová hvězda nikdy nebude. Vnadná zrzka je velkou komiksovou fanynkou. Na comic cony vyráží v minimalistických kostýmech. Maitland Ward (47) prostě nemá potřebu halit prsa a manžel jí to toleruje.

Frenchy Morgan

Účastnice reality show Celebrity Big Brother neuspěla jako zpěvačka, dokonce ani v pornu. Její nejčastější výskyt je na plážích v okolí Los Angeles, kde se vystavuje v titěrných růžových bikinách i bez nich. Frenchy (48) kupodivu její výtržnosti stále procházejí a obtěžuje nejen virtuální svět svými růžovými radovánkami.

Danniella Westbrook

Ze všech zmiňovaných žen to jako herečka dotáhla nejdále. O to smutnější je ale její osud. Danniella Westbrook (50) hrála deset let v úspěšném britském seriálu EastEnders. Sklouzla ovšem k drogám, a dokonce si prošňupala nosní přepážku. Dnes už není k vidění v televizi, ale na plážích, kde ukazuje silikonová ňadra a zdevastovanou tvář.

Která béčková celebrita by se raději neměla vyskytovat na veřejných místech?
Lisa Appleton
57,8 %
Alicia Arden
4 %
Maitland Ward
8 %
Phoebe Price
4,7 %
Frenchy Morgan
8,3 %
Danniella Westbrook
17,2 %
Celkem hlasovalo 25235 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám