Hlavní obsah
Článek

Podivné stvoření francouzského původu se bezvýsledně pokusilo prosadit na americké hudební scéně. Z Angelique Morgan alias Frenchy (48) se popová hvězda nestala. Teď si vytyčila další nedostižný cíl. Ráda by uspěla jako sexsymbol.

Nestydatá silikonka se urputně snaží proslavit. Její hudební produkce je ale naprosto žalostná. Hlasové nedostatky se ve svých videoklipech snaží kompenzovat odhalováním a lascivními gesty. O takovou „zpěvačku“ však hudební šoubyznys opravdu nestojí.

Odkvétající Francouzka z reality show Celebrity Big Brother se nechce omezovat jen jedním odvětvím. Štěstí teď zkouší na poli erotiky, kde není žádným nováčkem. Na kontě má totiž pár amatérských porno filmů, které ovšem publikum moc neuspokojily.

Nejnovějším počinem nenapravitelné Frenchy je kalendář na rok 2018, který bude dle očekávání určen jen pro dospělé publikum. Známá nestyda se totiž dle očekávání svlékla donaha a kromě silikonových ňader ukázala i klín. Nabídka kalendářů na příští rok je naštěstí velmi pestrá. Na trhu se najdou mnohem zajímavější fotografické počiny. Na nahou Frenchy by se chtěl celý následující rok na stěně koukat opravdu jen málokdo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám