Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neúspěšná hollywoodská herečka Phoebe Price (51) už dávno rezignovala na úspěšnou hereckou kariéru, a tak se na sebe v Los Angeles snaží upozorňovat tím nejlacinějším možným způsobem. Přeci jen by jí přišla vhod i menší rolička v pokleslém seriálu.

Naposledy v lascivním průsvitném modelu provokovala kolemjdoucí na hollywoodských ulicích a nechávala se u toho s chutí zvěčňovat přítomnými fotografy.

Ale protože o nějakou tu menší roli žadoní pořád neúspěšně, pozvala si ke společnému exhibicionistickému dýchánku tu nejpovolanější osobu - televizní hvězdu nejrůznějších reality show Angelique Morgan alias Frenchy (48), která svou kariéru založila na plastických operacích, růžových bikinách a svlékání na veřejných plážích v Malibu.

Obě dvě pokleslé ženštiny se rozhodly pro své laciné choutky zneužít vánoční svátky. Navštívily vánoční dům Santa Clause v Los Angeles, který je atrakcí hlavně pro děti, nasadily na hlavu santaclausovské čapky v netypicky růžové barvě a následně toto místo prodchnuté vánoční atmosférou totálně zneuctily.

Místo, aby u vánočního stromečku tiše rozjímaly a případně napsaly na lístečky svá vánoční přání, se obě strašilky navlékly do outfitů, ve kterých vypadaly jako příslušnice nejstaršího řemesla.

Pokud se v nejbližším okolí procházely nějaké děti, možná jim rodiče měli raději zakrýt oči. Zejména pohled na Phoebe Price s vystrčenou zadnicí by nejspíš děti vyděsil víc než hněv rozzlobeného čerta, který české ratolesti straší každý rok 5. prosince.

Reklama

Další články

Načítám