Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V reality show Big Brother není nouze o bizarní účastnice. Jednou z nich byla například růžová strašilka v bikinách Frenchy (48), která to dotáhla z rodné Paříže až do Malibu, kde se na sebe snaží upozornit lechtivými fotkami z pláže.

Další účastnicí šmírovací show, o které ještě hodně uslyšíme, byla korpulentní ženština Lisa Appleton (48). Ta se po svém účinkování před televizními kamerami proslavila natolik, že ji fotografové sledují téměř na každém kroku.

Lisa rozhodně není žádná modelka, ale na své ženské proporce je patřičně hrdá. Své tukové zásoby vystavila v miniaturních plavkách s leopardím vzorem na dovolené ve Španělsku.

Na pláži dovádí společně se svým kamarádem, jenž ji u moře ochotně doprovází. Lise z horního dílu plavek vylézala ňadra, což jí ale vůbec nevadilo, protože moc dobře věděla, že je díky tomu středem pozornosti.

A třeba dostane v budoucnu další roli v nějaké nové televizní show. Nesoudná Britka si nasadila hodně vysokou laťku. Označila se za novou Kim Kardashian (43), ale neopomněla dodat, že bude mít větší smysl pro humor.

„Celý svět o mně ještě uslyší. Věřím, že život začíná po padesátce,“ nechala se slyšet sebevědomá kyprá dáma, jež se pořád cítí jako dvacítka.

Reklama

Další články

Načítám