Hlavní obsah
Článek

Kdyby o příštím prezidentovi USA hlasoval jen americký šoubyznys, výsledek voleb by byl naprosto evidentní. Donald Trump se ohání silnými slovy, ale na jeho straně stojí jen pochybné ženštiny, které by mu v případě výhry zajisté rády dělaly osobní asistentku.

Demokratka Hillary Clinton se už dočkala podpory od Madonny, Katy Perry, Beyoncé, Jennifer Lopez i Lady Gagy, které ji podpořily na svých koncertech. Na straně bývalé první dámy USA je i naprostá většina Hollywoodu a k jejím podporovatelům patří Leonardo DiCaprio, George Clooney, Ben Affleck, Reese Witherspoon či Julianne Moore.

Řady známých tváří, stojících za zvolením Donalda Trumpa, jsou podstatně řidší. Kromě několika vysloužilých sportovců s ním sympatizují jen neúspěšné ženy, jež doufají, že jim republikánský kandidát v případě úspěchu nakopne kariéru. Donaldovi fandí odepsaná herečka Phoebe Price (51) i její stejně neúspěšná kolegyně Angelique Morgan alias Frenchy (48), která své uvadající tělo dokonce využila jako reklamní plochu v předvolební kampani.

Pochybnou sestavu doplňuje modelka Tila Tequila, již proslavila umělá ňadra. Trump je spoustou žen odsuzován za své sexistické a chlípné řeči, ale této trojce nejspíš dominantní muži imponují. Angelique mu však ve volbách příliš nepomůže, protože jako Francouzka nemá hlasovací právo.

Dnes Frenchy, Phoebe a Tila stojí na straně Trumpa, ale není vyloučeno, že v případě vítězství Hillary pohotově přejdou na druhou stranu. Loajalita totiž nepatří mezi ctnosti tohoto žalostného sdružení.

Reklama

Další články

Načítám