Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pokud by o příštím prezidentovi USA rozhodovali obdivovatelé dolních dámských partií, Hillary Clinton by měla vítězství v kapse. Svými tělesnými přednostmi ji totiž podpořila Jennifer Lopez (54).

Potenciální první americká prezidentka má fanynku, která je pro blaho USA ochotná nasadit své nejsilnější zbraně. Jennifer by náklonnost k rivalce Donalda Trumpa mohla vyjádřit obyčejným prohlášením, ale když na pódiu předvedla své pověstné triky, podporu posunula na zcela jinou úroveň.

Na koncertě v Miami došlo na žhavou show, během níž Jennifer Lopez opět potvrdila, že na její zadeček se pěly ódy dávno předtím, než si na sedacích partiích postavila kariéru Kim Kardashian (43). Popová hvězda si i s padesátkou na krku může dovolit vyzývavé kostýmy, v nichž provokuje publikum stejně jako před 15 lety.

Zpěvačka na jevišti Hillary Clinton přivítala společně se svým exmanželem Marcem Anthonym, s nímž má osmiletá dvojčata Maxe a Emme. Když jde o politiku, na dřívější spory není prostor.

Zatímco Hillary má ve světě šoubyznysu řadu podporovatelů, od Donalda dávají celebrity ruce pryč. Výjimkou je snad jen obscénní exhibicionistka Angelique Morgan alias Frenchy (48), jíž nejspíš uniká řada souvislostí.

Reklama

Další články

Načítám