Hlavní obsah
Článek

Sotva Angelina Jolie (48) podala žádost o rozvod, z jejího manžela se stal nejžádanější muž celé planety. Pokud by Brad Pitt (60) kvůli odloučení strádal, nechvalně proslulá strašilka Angelique Morgan alias Frenchy (48) mu ochotně poskytne své uvadající tělo včetně silikonových implantátů.

Postrach kalifornských pláží pohotově zareagoval na dění ve světě šoubyznysu. Známá odhalovačka nečekala, až jí Brada vyfoukne nějaká skutečná celebrita, a dala okatě najevo, že by byla dobrou nástupkyní Angeliny. Frenchy si pořídila tričko s nápisem Marry Me Brad!? (Vezmi si mě, Brade!?), v němž políčila na herce. Otazník na konci věty je v tomto případě zcela na místě.

Brad Pitt se k této nabídce prozatím nevyjádřil. Herec má očividně jiné starosti než odhánění lacině vyhlížejících ženštin bez špetky soudnosti. Na celém rozvodu jej nejvíce trápí fakt, že Angelina usiluje o svěření všech šesti dětí do vlastní péče. Brada navíc vyšetřují úřady kvůli údajnému pochybení při jejich výchově.

Pokud by se nejžádanější hollywoodský idol rozhodl prožít další lásku, Frenchy by byla bez šance. Jeho exmanželka Angelina Jolie i bývalky Gwyneth Paltrow (51) či Jennifer Aniston (55) patří přece jen do trochu jiné ligy...

Má Frenchy u Brada Pitta šanci?
Nic není vyloučeno
15,4 %
Nebral by ji, ani kdyby byla poslední ženou na světě
84,6 %
Celkem hlasovalo 12785 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám