Hlavní obsah
Článek

V ulicích Los Angeles je při troše štěstí možné zahlédnout nějakou tu celebritu. V případě smůly se vám však může do zorného pole dostat uvadající Angelique Morgan alias Frenchy (48), nad jejímž chováním zůstává rozum stát.

Sebevědomá Francouzka se rozhodla udělat kariéru v USA, ale neuspěla jako striptérka, porno herečka, ani zpěvačka, takže se musela spokojit s účastí v několika reality show, což z ní hvězdu opravdu neudělalo. Známá exhibicionistka se tak na plný úvazek věnuje veřejnému trapasení.

Růžová strašilka spojila své síly se stejně zaměřenými jedinci, kteří by se rádi připodobnili ke svým plastovým idolům. Oživlí Kenové Justin Jedlica i Mauricio Galdi se také domnívají, že na klinikách plastické chirurgie rozkvetli do krásy, ale opak je pravdou.

Frenchy svůj volný čas spravedlivě dělí mezi oba kamarády, z nichž si udělala otroky. Vyžilá čtyřicátnice je tak v Los Angeles střídavě k vidění při venčení Justina a Mauricia na vodítku. Přesně takhle nějak vypadá poctivá a nefalšovaná hromadná zoufalost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám