Hlavní obsah
Článek

Známá kalifornská exhibicionistka Angelique Morgan alias Frenchy (48) dovedla trend zmenšování bikin až na samotnou hranici možností. V Malibu se předvedla v tak chlípném modýlku, že lascivněji by snad nepůsobila ani zcela nahá.

Účastnice několika reality show, které z ní televizní hvězdu rozhodně neudělaly, se řídí heslem „čím méně, tím lépe“. Na svém stárnoucím těle poznamenaném krátkým angažmá v pornoprůmyslu už předvedla desítky růžových bikin, jež postupně zmenšovala až na naprosté minimum.

Odkvétající ženština, jejíž neúspěšná kariéra zahrnuje i pokus o zpěv, by se nejraději na veřejnosti pohybovala nahá, ale to k její smůle kalifornské zákony neumožňují. Frenchy nejspíš nechce své tělo znehodnotit vypálenými obrysy plavek, takže svůj koupací obleček zcela omezila na pár centimetrů čtverečních zakrývajících jen rozkrok a bradavky.

Bikiny pro nestydy nejtěžšího kalibru však nejsou příliš praktickým módním kouskem. Stačilo by, aby se Frenchy příliš zhluboka nadechla, a k vidění by byly i partie, jež zúročila během své „herecké“ kariéry. Pro pláž tak byla pohromou srovnatelnou s havárií ropného tankeru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám