Hlavní obsah
Článek

Vyžilá sexbomba Angelique Morgan alias Frenchy (48), se marně snaží proslavit jako modelka, zpěvačka či televizní hvězda.

Upozornila na sebe v britské verzi reality show Big Brother, ale protože v Londýně už nikoho nezajímala, přestěhovala se tato nestydatá divoženka do USA, kde vystavuje své plastikami upravené tělo na pláži v Malibu.

Frenchy momentálně natáčí nový videoklip, ale ani ve volném čase nezahálí a neustále vystavuje své odkvétající tělo. Poznávacím znamením této blonďaté celebritky jsou bezesporu její růžové plavečky, které odkládá jen tehdy, když se před fotografy svléká.

Tentokrát ale postrach všech televizních show uvedl svůj exhibicionismus k dokonalosti. Poloobnažená Frenchy do svých hrátek zapojila plastovou panenku Barbie, která celá v růžovém měla zřejmě představovat kopii své praštěné majitelky.

Frenchy společně s panenkou předváděla gymnastické kreace a působila značně infantilním dojmem. Tentokrát jí společnost naštěstí nedělala podobně nesoudná dýdžejka Gabi Grecko, jež u Frenchy zakotvila poté, co se rozešla se sedmdesátníkem Geoffreyem Edelstenem, za něhož se loni provdala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám