Hlavní obsah
Článek

Finalistka britské verze reality show Big Brother a účastnice řady dalších televizních show Angelique Morgan alias Frenchy (48) se už zřejmě natrvalo usadila v USA, kde se snaží, aby se z ní stala celebrita.

Vyžilá čtyřicátnice, jejíž tělo "zdobí" neuvěřitelné množství plastických úprav, na sebe nejraději upozorňuje na plážích v Malibu, kde se dost často producíruje téměř nahá. Fotografové z nejrůznějších magazínů o ni mají pořád velký zájem, a tak není divu, že se neváhá ukazovat v plavkách téměř na každém kroku.

Frenchy se stylizuje do role poněkud přestárlé barbíny, což znamená, že se neustále promenáduje v růžových plavečkách. Tentokrát se prezentovala v opravdu titěrných bikinách, které toho víc odhalovaly, než zakrývaly.

Slávychtivá exhibicionistka měla na pláži početný doprovod fotografů, kterým rádoby neochotně zapózovala. Ve skutečnosti byla z náležité pozornosti nadšena. Kromě své účasti v nejrůznějších televizních show natočila Frenchy několik videoklipů, působila jako tanečnice, a dokonce se objevila i ve filmech pro dospělé (na což by zřejmě nejraději zapomněla).

Reklama

Další články

Načítám