Hlavní obsah
Článek

Nejslavnější postavička britské verze reality show Big Brother Angelique Morgan, které nikdo neřekne jinak než Frenchy (48), opět provětrala své růžové plavečky, bez kterých na plážích v Miami nedá doslova ani ránu. Téměř čtyřicetiletá vyžilá sexbomba svou kariéru založila na svlékání na veřejnosti.

Poté, co reality show skončila, totiž nevěděla, jak na sebe nejlépe upozornit. A zdá se, že se jí to daří. V USA dokonce natočila žhavý videoklip a nouzi nemá ani o kamarádky podobného ražení, které už to dokonce dotáhly až do Playboye. Na pláži se proto opalovala společně s brazilskou modelkou jménem Ana Braga (42). Sličná blondýnka se proslavila svlékáním v pánských časopisech a stala se mimo jiné brazilskou Playmate.

Podobný úspěch by chtěla zopakovat i Frenchy, jež proslula nejen svým nevídaným exhibicionismem, ale i bezpočtem plastických operací. Chirurgické úpravy ale moc velký zkrášlovací efekt nemají. Frenchy vypadá vedle o pět let mladší Any spíše jako její matka. Co se týče „vyprsenosti“ tak ale mladší modelce zdatně konkurovala a divže jí silikonové míče, nevypadly z horního dílu plavek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám