Hlavní obsah
Článek

Britská přebornice ve svlékání a po nehynoucí slávě toužící hvězda britského Big Brothera Angelique Frenchy (48) Morgan se zase předvedla.

Bývalá striptérka a pornoherečka v jednom si neustále nemůže zvyknout na život bez vily prošpikované kamerami, a tak své tělesné proporce, jimž vévodí bezpočet špatně udělaných plastik, lascivně ukazuje na veřejnosti, a snaží se tak na sebe upoutat vytouženou pozornost.

Naposledy se rozhodla děsit odpočívající lid na pláži v Malibu, kde se coby téměř čtyřicetiletá exhibicionistka producírovala skoro nahá.

Poté, co s úsměvem na plastikami poničené tváři spokojeně potěžkala v ruce svá silikonová ňadra, musíme konstatovat, že česká účastnice šmírovací reality show VyVolení Evča Feuereislová je ve srovnání s touto příšernou ženštinou cudnou krasavicí.

I přes jistou odpudivost a lacinost však nelze této britské poběhlici upřít to, že coby nejotravnější hvězda britského šoubyznysu umí na svlékací manévry všeho druhu přilákat nejednoho ostrovního paparazzi fotografa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám