Hlavní obsah
Článek

Brad Pitt (60) nafotil úchvatné umělecké snímky pro magazín GQ s fotografkou Elizavetou Porodinou a v rozhovoru se nečekaně rozpovídal o svém soukromí. Mimo jiné došlo i na to, jak se herci od rozchodu s Angelinou Jolie (48) vlastně daří.

Krach vztahu, který přišel v roce 2016, mu vlastně prospěl. Krátce na to totiž rapidně změnil životní styl a začal abstinovat, což mu vydrželo dodnes. Přiznává ale, že byl rozvod pro rodinu tvrdou ránou.

„Myslím, že jsme všichni měli zlomená srdce. Vždycky jsem si připadal osamělý, už jako dítě a i teď. Až opravdu nedávno jsem se začal víc obklopovat rodinou a přáteli,“ přiznal.

A že si musel najít nové přátele. Ne všichni z těch stávajících totiž chápali, že chtěl seknout s pitím. Po rozchodu navštěvoval 18 měsíců Anonymní alkoholiky.

„Měl jsem skvělou skupinu mužů, která byla diskrétní a pečlivě vybraná, takže to bylo bezpečné prostředí. Není totiž moc cool, když se zpovídáte o niterních věcech a někdo vás u toho tajně natáčí.“

Kromě alkoholu se vzdal i tabáku, Pitt byl celoživotním kuřákem, a dokonce silným konzumentem marihuany. Prohulil i manželství s Jennifer Aniston.

„Strávil jsem 90. léta schováváním a kouřením trávy. Kvůli veškeré té pozornosti to bylo fakt hrozné,“ přiznal nedávno pro New York Times.

Dnes už je herec bez závislostí a víceméně spokojený. Kromě jedné opakující se noční můry ho prakticky nic netrápí.

„Už tak pět let se mi zdává, že mě někdo ubodá. Probouzel jsem se s hrůzou,“ přiznal s tím, že sny ustaly, když se začal zabývat otázkou, proč by mu chtěl někdo ublížit, na kterou nedokázal najít odpověď.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám