Hlavní obsah
Článek

A je to tu zase. Svět obletěly spekulace, že má Brad Pitt (60) novou známost. Tentokrát by mělo jít o švédskou zpěvačku Lykke Li (35), která podle deníku The Sun žije vedle Pitta a tajně s ním randí už několik měsíců.

Dvojice se k věci nevyjádřila. Ostatně, kdy naposledy chtěl Pitt rozebírat své soukromí? Čas spolu mají trávit od poloviny loňského roku a údajný románek se jim prý dařilo tutlat právě díky tomu, že bydlí tak blízko sebe.

O hercově milostném životě se od rozchodu s Angelinou Jolie (48) spekuluje neustále. Prakticky o každé dámě, která se objeví po jeho boku, se hovoří jako o jeho nové známosti.

V posledních letech ho takhle spojovali například s herečkou Alií Shawkat, modelkou Nicole Poturalski nebo designérkou Neri Oxman.

Lykke má pětiletého syna Diona s expartnerem Jeffem Bhaskerem. Brad se zatím stále soudí s Jolie kvůli péči o děti. Zatímco on chce mít nezletilé děti Zaharu (17), Shiloh (16), Knoxe a Vivienne (13) ve střídavé péči, Jolie usiluje o péči výhradní. Starší synové Maddox (20) a Pax (18) mezitím dosáhli plnoletosti, a spor se jich tak netýká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám