Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soudce John Ouderkirk v květnu rozhodl ve prospěch Brada Pitta (60) a vyhověl jeho žádosti na střídavou péči o děti Paxe (17), Zaharu (16), Shiloh (14) a dvojčata Vivienne a Knoxe (12), které má s Angelinou Jolie (48). Brad se ale neradoval dlouho, Angelině se totiž verdikt nelíbil, odvolala se proti němu a zažádala, aby byl Ouderkirk z případu odvolán. A podařilo se.

Podle soudních dokumentů, které obdrželo E! News, tvrdí, že jí soudce odepřel spravedlivý proces a nezohlednil veškeré důkazy, které předložila. Podle zprávy došlo ze strany Ouderkirka k porušení etiky, protože byl v minulosti napojen na hercovi právníky, a jeho rozhodnutí tedy bylo diskutabilní.

Znamená to tedy, že děti v tuto chvíli zůstávají nadále ve výhradní péči matky Angeliny, píše Page Six.

Pitt se proti rozhodnutí odvolal a jeho právník se k věci vyjádřil následovně: „Fakta se nezměnila. Existuje mimořádné množství důkazů, které vedly soudce-a mnoho odborníků, kteří svědčili-k závěru, který je v nejlepším zájmu dětí. Na základě toho budeme nadále dělat, co je nutné.“

Pitt a Jolie mají společně celkem šest dětí, nejstarší Maddox je však plnoletý, a tak nebyl předmětem jednání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám