Hlavní obsah
Článek

Nejstarší syn Angeliny Jolie (48) a Brada Pitta (60) údajně vypovídal proti svému adoptivnímu otci u soudu během rozvodové bitvy rodičů, kdy se řešila péče o děti. Podle Us Weekly podal svědectví, v němž Bradovi příliš nelichotil.

Podle zdrojů magazínu chce Maddox (19), jenž je už dospělý, a péče se ho tak přímo netýká, také úředně odstranit příjmení Pitt, které prý skoro nepoužívá, a ponechat si pouze Jolie. To dle stejných zdrojů jeho matka Angelina ale neschvaluje.

Angelina a Brad stále nejsou rozvedeni, nedokážou se dohodnout jak v otázce péče o ratolesti, tak co se týče rozdělení majetku. Krátce po jejich rozchodu se mluvilo o roztržce mezi Pittem a Maddoxem, kterou však rodina nikdy nepotvrdila. O vztahu mezi Bradem a Maddoxem se dodnes hodně mluví.

Jolie komentovala spekulace kolem jejich rozvodu a dětí následovně: "Někteří zneužili mého mlčení, a děti tak o sobě v médiích často četly lži. Vždy jsem jim připomínala, že mají svou pravdu, ať na ni pamatují," uvedla minulý měsíc pro Vogue.

Angelina se v minulosti nechala slyšet, že by s dětmi ráda přesídlila na jiný kontinent, ale Brad je proti. Pitt po jejich rozchodu přiznal alkoholismus, po léčení mu bylo dovoleno vídat děti více. Aktuálně usiluje o střídavou péči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám