Hlavní obsah
Článek

Od mediálně hojně propíraného rozchodu s Bradem Pittem v roce 2016 drží Angelina Jolie (48) hlavu vztyčenou a pusu na zámek. O svém soukromí hovoří opravdu jen velmi zřídka a pouze ve spojitosti s dětmi. Britskému Vogue nyní řekla, že poslední roky byly pro její ratolesti velmi náročné.

Na otázku, jestli je v této fázi svého života šťastná, odpověděla herečka: „Nevím. Soustředím se na to, abych uzdravila naši rodinu. Pomalu se to vrací k normálu, jako když se rozpouští led nebo se vám do těla vrací krev,“ překvapila svou odpovědí.

Jolie dávala vždy jasně najevo, že jsou pro ni Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) a dvojčata Vivienne a Knox (12) prioritou. Své ratolesti popsala jako velmi odolné, jsou jí oporou.

„Někteří zneužili mého mlčení, a děti tak o sobě v médiích často četly lži. Vždy jsem jim připomínala, že mají svou pravdu, ať na ni pamatují,“ uvedla k rozchodu s Pittem a jeho údajně turbulentnímu vztahu s některými dětmi.

Angelině pomalu, ale jistě táhne na 50, ze stárnutí ale rozhodně strach nemá. „Myslím, že to pro mě bude velký krok. Nedávno jsem s dětmi skákala na trampolíně a začaly mi říkat, ať toho nechám, že si ublížím. Napadlo mě, že je to celkem vtipné, vzhledem k faktu, že jsem bývala hvězdou akčních filmů. A dneska se o mě děti bojí, když skáču na trampolíně.“

Angelina ale není z maminek, které by vydržely dlouho v klidu. „Myslím, že postrádám schopnosti k tomu být matkou v domácnosti. Vždycky jsem chtěla mít hodně dětí, ale taky jsem si to vždy představovala akčněji. Že s nimi budu cestovat po džunglích jako Jane Goodall. Tradiční rodinný život v domácnosti mě nikdy nelákal," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám