Hlavní obsah
Článek

Aniž by vztah kdykoliv potvrdili, už se mluví o tom, že se Brad Pitt (60) a modelka Nicole Poturalski (27) rozešli. O jejich vztahu se hovořilo od srpna, poznali se ale minimálně o devět měsíců dříve. V létě zachytili fotografové dvojici na letišti, měla namířeno do Francie, kde Brad vlastní s odloučenou manželkou Angelinou Jolie (48) zámek a vinice.

Románek ale podle zdrojů Page Six nevydržel déle než pár měsíců. „Už je dávno po všem, ani to nebylo tak vážné, jak z toho všichni dělali,“ sdělil zdroj.

Nicole je údajně v otevřeném manželství s majitelem berlínské restaurace Rolandem Marym, s nímž má syna Emila. V jeho restauraci se také měla seznámit s Pittem. Ale protože modelka nadále žije v Německu a Brad to má se svou rodinou trochu komplikované, zůstával podle zdrojů herec nohama pevně na zemi.

Pitt a Jolie stále nedovršili čtyři roky táhnoucí se rozvod. Doposud se nezvládli finančně vyrovnat, navíc se řeší děti. Pitt usiluje o střídavou péči jejich šesti dětí. Tu mu ale Jolie nechce dopřát a zarputile svádí o děti soudní bitvy. Nedávno obletěly svět zprávy, že už poněkolikáté vyměnila svého právníka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám