Hlavní obsah
Článek

Angelina Jolie (48) a Brad Pitt (60) jsou hrdými rodiči šesti ratolestí. Herečka k příležitosti oslavy Mezinárodního dne žen sepsala esej pro časopis Time, v níž se svěřila mimo jiné s tím, jak jsou na tom dvě starší dcery Zahara (15) a Shiloh (13), které se v poslední době potýkaly se zdravotními problémy.

„Poslední dva měsíce jsem strávila na operacích se svou nejstarší dcerou, ta před několika dny sledovala, jak jde i její mladší sestra pod kudlu kvůli operaci kyčle. Chápou, jak je náročné, když vám selže zdraví, když bojujete o přežití a snažíte se uzdravit,“ rozepsala se, aniž by specifikovala jejich potíže blíže. Doplnila, že je pyšná, jak se její dcery navzájem podporují.

„Viděla jsem, jak všechno zahodily a navzájem si pomáhaly. Viděla jsem, sama vyděšená, jak jsou statečné. Všichni známe ten pocit, když víme, že nám nikdo nemůže pomoci, že jediné, co můžeme dělat, je zavřít oči a zhluboka dýchat. Jedině tak překonáme bolest.“

Angelina vzdala hold i synům, kteří sestry v jejich těžkých chvílích podpořili. Poukázala také na to, jak jsou často ženy poštvávány proti sobě navzájem, a také na práva žen, která jsou napříč společnostmi zneužívána.

Možná si vzpomenete, že Brad Pitt před časem nedorazil na udílení filmových cen BAFTA v Londýně. A měl proto dobrý důvod. Byl totiž s dcerami, které ho po operacích potřebovaly více. Jejich zdravotní stav však odmítl komentovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám