Hlavní obsah
Článek

Jennifer Aniston (55) a Brad Pitt (60) se rozvedli v roce 2005, krátce nato si herec začal s Angelinou Jolie (48) a všichni víme, jak to dopadlo. Od té doby, co je Brad single, by si fanoušci nepřáli nic jiného, než aby to dal znovu dohromady s Jennifer. Obzvlášť poté, co před dvěma lety Jennifer ukončila i druhé manželství s hercem Justinem Therouxem (52), jsou fanoušci jako zběsilí.

Když se Brad letos účastnil oslavy 50. narozenin své první ženy, jen to rozdmýchalo spekulace. A prý to nebyl poslední večírek Jennifer, kterého se účastnil. O víkendu totiž proběhla hereččina vánoční party, které se každoročně účastní hojný počet celebrit. A podle časopisu People nechyběl ani Pitt.

„Od jejích narozenin jsou občas v kontaktu, ale udržují vztah na přátelské úrovni,“ řekl zdroj blízký bývalému páru. Herci spolu prý začali opět mluvit v roce 2016, po smrti matky Jennifer Nancy Dow. Brad svou bývalou tehdy kontaktoval, a to čtyři měsíce před rozchodem s Jolie.

Jennifer pak údajně na oplátku kontaktovala Brada, když se s Angelinou začal soudit o děti. Ačkoliv se herci spekulacím o potenciálním „velkém návratu“ k sobě smějí, fanoušci mají jasno - chtějí je zpátky spolu.

A je velmi pravděpodobné, že je brzy uvidíme na společné akci, a sice na udílení Zlatých glóbů. Jennifer je totiž nominovaná na cenu za nejlepší herecký výkon v seriálu, kterou jí vynesla role Alex v The Morning Show. Pitt je nominovaný na cenu za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli, a to za nikoho jiného než postavu Cliffa Bootha v Tenkrát v Hollywoodu. Slavnostní předávání proběhne 6. ledna a něco nám říká, že bude opravdu ostře sledované.

Reklama

Další články

Načítám