Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Angelina Jolie (48) má, co se hraní týče, opět plodné období. Zatímco na podzim bude do kin uvedeno pokračování Disneyovky Maleficent s názvem Zloba: Královna všeho zlého, Jolie už pracuje na akční Marvelovce The Eternals, kde ztvární jednu z hlavních superhrdinek.

Ačkoliv hraje silné a výrazné charaktery, Jolie sama na tom v posledních letech nebyla nejlépe. „Jsem jako všichni ostatní. Obzvlášť poslední roky pro mě nebyly jednoduché a necítila jsem se moc silná,“ svěřila pro E! News na výstavě D23 Expo společnosti Disney.

„Něco na tom ale je, že když jste na dně, musíte na sebe trochu zatlačit,“ pokračovala s tím, že je vděčná za tyto role, díky kterým v sobě musí najít sílu. „Připomíná mi to, že umím být silná,“ nechala se slyšet.

Kvůli roli Theny v The Eternals už na sobě začala tvrdě makat. „Mám hodně tréninků. Thena je velmi pozitivní, zdravá a tak agresivní, že si občas myslím, že to nemůže fungovat, ale musíte to prostě překonat,“ popsala charakter postavy.

Novinka z dílny Marvelu by se v kinech měla objevit už v příštím roce a vedle Angeliny se v ní objeví řada hvězd, včetně Salmy Hayek nebo hned dvou představitelů bratrů z rodu Starků v populární Hře o trůny. Richard Madden, jenž ztvárnil brutálně zavražděného Robba Starka, se představí v roli krasavce Ikarise, zatímco jen před pár dny studia oznámila, že v roli The Black Knighta uvidíme Kita Haringtona alias Jona Snow.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám