Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brad Pitt (60) a Angelina Jolie (48) byli v dubnu legálně uznáni svobodnými, nicméně rozvod ještě odloučený pár nefinalizoval. Podle všeho je to právě Angelina, kdo to odkládá a Pittovi prý došla trpělivost, informoval list The Sun.

Po třech letech od odloučení a nekonečných pranicích o děti Pitt prý zaurgoval své právníky, aby požádali soudce o jasný termín, do kdy má Angelina podepsat rozvodové papíry. A pokud tak neučiní, aby jí byla udělena řádná pokuta.

„Brad byl velmi trpělivý po celou dobu procesu rozvodu, i když byl občas na pokraji sil. Ale konečně toho má dost. Je to relativně kliďas, ale také má své hranice,“ sdělil portálu údajný zdroj z hercova okolí.

Herec je prý unavený z toho, jak jeho odloučená manželka posouvá rozvod každý měsíc a přijde mu, že s ním hraje jakousi hru. Nedávno se dokonce objevily zprávy o motivu hereččina jednání. Měla si údajně rozvod rozmyslet a snažit se herce získat zpátky.

Podle stejných zpráv však Brad nemá nejmenší zájem s Angelinou vztah slepovat a přeje si jen to, aby už bylo po všem.

Slavný pár se na sklonku loňského roku usnesl na střídavé péči o jejich šest ratolestí. Ty jsou momentálně v Novém Mexiku, kde Angelina natáčí film. Odtamtud pravidelně cestují do Los Angeles za otcem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám