Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Z hollywoodského sexsymbolu se dnes stala padesátnice, která stále okouzluje svou krásnou tváří a štíhlou figurou. Jennifer Aniston (55) pořád vypadá k světu. Bohužel ale po jejím boku není žádný muž, který by ji zahrnul láskou.

Představitelka Rachel ze sitcomu Přátelé muže vždy přitahovala jako magnet. Zatímco ženy se v kadeřnictví dožadovaly stejného účesu, jejich partneři okukovali Jennifer na sexy fotkách. Mimořádně přitažlivá byla i na těch oblečených, protože příliš nefandí podprsenkám.

Dvě osudové lásky Jennifer Aniston - Brad a Justin

Nikoho nepřekvapilo, když Jennifer ulovila hollywoodského fešáka Brada Pitta (60). Ten byl v letech 2000 - 2005 dokonce jejím manželem. Pak mu ovšem osud do cesty přivedl Angelinu Jolie (48). S tou se Brad momentálně rozvádí a média neustále přiživují spekulace o tom, že to Jennifer a Brad opět dali dohromady. Dokonce došlo i na zvěsti o tom, že spolu čekají miminko.

Druhým osudovým mužem Jennifer Aniston byl taktéž herec Justin Theroux (52). Zasnoubili se v roce 2012 a se svatbou otáleli tři roky. Loni v únoru oznámili rozchod. Jennifer se od té doby žádným dalším partnerem nepochlubila. O nápadníky ale určitě nemá nouzi. Ve filmech a kampaních už neprovokuje, ale v bikinách má stále parádní postavu.

Natáčením kultovního sitcomu Přátelé strávila deset let. V Hollywoodu se poté uchytila převážně v komediích, ale několikrát diváky přesvědčila i o tom, že zvládne i vážnou roli. Za výkon v dramatu Dort byla v roce 2015 dokonce nominovaná na Zlatý glóbus. Prestižní cenu obdržela v roce 2003 coby Rachel z Přátel.

Sexy fotky Jennifer Aniston najdete v galerii. Nejde o jedinou slavnou krásku, která letos slaví padesátiny.

Reklama

Další články

Načítám