Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brad Pitt (60) a Angelina Jolie (48) byli nedávno viděni spolu po více než dvou letech. Od podzimu 2016, kdy Angelina podala žádost o rozvod, se společně neukázali a jejich bitva o děti dodnes nebere konce. Proto celý svět překvapilo, když se objevily jejich společné fotografie z meetingu v právnické kanceláři v Beverly Hills. Obě hvězdy vypadaly, že toho mají hodně na srdci a schůzka se nejspíš neobešla bez silných emocí. Co spolu ale herci více než tři hodiny řešili?

Podle zdrojů týdeníku In Touch šlo opět o děti. Pár se snažil vyřešit nesrovnalosti ohledně péče o jejich šest dětí. „Pořád diskutují ohledně chův, které Angelina zaměstnává, aby doprovázely děti, když jsou s Bradem. Bradův právník z toho není nadšený,“ svěřil údajný zdroj s tím, že se pár ohledně chův snažil dohodnout.

Údajný zdroj také naznačil, proč byla Angelina viditelně rozhozená, během jejich diskuze rozhazovala rukama a přecházela po místnosti. „Snažili se také dohodnout ohledně finančního vyrovnání,“ doplnil zdroj. Není tedy divu, že se u toho oba trochu zapotili.

Rozvodová bitva Brada a Angeliny měla být ukončena loni v prosinci, kdy měl soud rozhodnout o péči o děti. Pár však před Vánoci zjihl a už na konci listopadu oznámil, že se raději dohodnou sami. Zatímco Angelina chtěla v minulosti Maddoxe (17), Paxe (15), Zaharu (14), Shiloh (12) a dvojčata Knoxe a Vivienne (10) do výhradní péče, Brad usiloval o péči střídavou.

„Brad souhlasil s osobním setkáním, protože doufal, že dosáhnou kompromisu. Je unavený z hádek skrz právníky. Je vyčerpaný a doufal, že by mohl věci vyřešit s Angelinou osobně,“ sdělil zdroj serveru Hollywoodlife a doplnil, že herce frustruje, jak dlouho rozvod trvá a nemůže se dočkat, až drahá rozvodová válka bude u konce.

Rozvedou se letos Brad a Angelina?
Ano, už mají na čase.
61 %
Ne, ještě to potrvá.
16,7 %
Vrátí se k sobě.
22,3 %
Celkem hlasovalo 287 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám