Hlavní obsah
Článek

O Češkách se říká, že jsou nejkrásnější na světě. Rozhodně ale nemáme problém si nějakou cizinku adoptovat. Sexy kočičku Oleksandru Mykoliuk, která bude brzy fotit pro českou mutaci magazínu Playboy, jsme si vypůjčili z Ukrajiny.

Rodačka z ukrajinského Doněcku bývá často srovnávaná s Angelinou Jolie (48). S troškou fantazie se dá říct, že jsou si ty dvě dost podobné. Uhrančivá Ukrajinka je vždy srovnáním s hollywoodskou hvězdou v rozpacích. „Tak to jste mě dostali. Nemyslím si, že bych tak vypadala, Angelina je krásná žena,“ říká skromně Ukrajinka.

V každém případě Oleksandru opravdu můžete potkat v české metropoli, kde žije již tři roky. Studuje zde mezinárodní vztahy a naše hlavní město si nemůže vynachválit. „Mám to tu opravdu ráda. Samozřejmě, když si vzpomenu na domov, je mi smutno,“ poukazuje na kdysi hrdý Doněck, který je dnes z velké části zničen válečným konfliktem.

Sexy kráska se už šestnáct let věnuje rytmické gymnastice, což vysvětluje její perfektní tělo. „Celý můj život je spojen se sportem a také módním průmyslem. V Praze teď také pracuji jako manažerka módního fotografa a jako modelka,“ vysvětluje Oleksandra.

Je velmi pravděpodobné, že o ní ještě uslyšíme.

Je Oleksandra Mykoliuk podobná Angelině Jolie?
Ano, je to úplně její kopie
1,8 %
Když přimhouřím obě oči, trochu Angeliny tam je
14,9 %
Vůbec si nejsou podobné
83,3 %
Celkem hlasovalo 1818 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám