Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Svého času nejslavnější hollywoodský pár žije už dva roky v odloučení. Zatímco Angelina Jolie (48) dává přednost boji za lidská práva, Brad Pitt (60) má údajně prožívat novou lásku.

Herečtí manželé s rozvodem nespěchají, nic ovšem nenasvědčuje tomu, že by se měli vrátit k sobě. Angelina možná v tuto možnost stále doufá, ale Brad už si má zlomené srdce léčit románkem s krásnou a vzdělanou Neri Oxman (42). Americká média píšou o tom, že nejde o žádnou čerstvou záležitost. Herec a architektka izraelského původu se spolu mají stýkat už šest měsíců.

Brad Pitt se s Neri Oxman seznámil na Massachusettském technologickém institutu, kde se krásná profesorka věnuje designu a architektuře. V listopadu loňského roku mezi nimi měla přeskočit jiskra a počáteční přátelství přerůst v lásku.

„Jsou to spřízněné duše, které spojuje zájem o moderní architekturu a umění. Brad je Neri fascinován a chce s ní trávit čím dál více času,“ tvrdí zdroj serveru Page Six o herci a profesorce, která byla v minulosti manželkou argentinského skladatele Osvalda Golijova.

Jak se vám líbí nová údajná známost Brada Pitta?
Herec si skvěle vybral
78,8 %
Nehodí se k sobě
8,9 %
Brad by se měl udobřit s Angelinou
12,3 %
Celkem hlasovalo 1308 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám