Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fredericks of Hollywood, takový je název značky luxusního spodního prádla, které, tedy pokud se tak ještě nestalo, by si rozhodně měla oblíbit americká herečka Megan Fox (37). Proč? Odpověď je snadná, vypadá v něm naprosto famózně.

Je to totiž právě ona, kdo tento rok propůjčil své tělo i tvář kampani zmíněného výrobce. A ten věděl moc dobře, proč chce do svého prádélka převléknout právě jedenatřicetiletou krásku. Megan se totiž modelingem dost dlouho živila, takže jí při pózování není třeba dokola zdlouhavě vysvětlovat, jak se má tvářit, do jaké pozice se přemístit.

Naopak, ona si focení umí užít, což se pak samozřejmě automaticky promítne do výsledné podoby snímků. A pokud se díváme dobře, tak v té letošní kampani to hvězdu Transformers, muselo extra bavit. Nelze se divit, že ji každoročně všemožné magazíny vyhlašují za jednu z nejkrásnějších žen světa a nazývají ji nástupkyní ikonické krasavice Angeliny Jolie (42).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám