Hlavní obsah
Článek

Jako hvězdný pár se už nejspíš Angelina Jolie (48) a Brad Pitt (60) ve společnosti neobjeví, i když jejich manželství není údajně zcela ztraceno. Naštěstí mají šest dětí, které jim mohou dělat doprovod.

Angelina se už před světem neskrývá. Na definitivní udobření s Bradem to ještě nevypadá, ale i tak je zřejmé, že prožívá spokojenější období. Rozvod byl nejspíš zažehnán a konečně by se mohla dočkat uznání jako režisérka. Její nejnovější film First They Killed My Father bude za Kambodžu usilovat o Oscara za nejlepší cizojazyčný film.

Hollywoodská hvězda, která se už objevuje spíše za kamerou než před ní, je opět ve středu společenského dění. V Los Angeles navštívila premiéru animovaného filmu The Breadwinner, který bojovnici za ochranu lidských práv oslovil svým humanistickým poselstvím. Pojednává o dívce z Afghánistánu, která se vydává za chlapce, aby zachránila svou rodinu před Talibanem.

Film, který vznikl v koprodukci Kanady, Irska a Lucemburska, Angelina produkovala. The Breadwinner je na rozdíl od First They Killed My Father vhodný i pro dětské diváky. Herečka a režisérka tak na premiéru vzala své dcery Zaharu (12) a Shiloh (11). Slavná matka a její děti zapózovaly společně se Saarou Chaundry, která v animovaném filmu namluvila hlavní hrdinku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám