Hlavní obsah
Článek

Je to v nich. V jejích úsměvech. Všechno! Jakmile se Angelina Jolie (48) neusmívá, je zle. Všichni pak začínají chápat, jak magickou silou ikonická hollywoodská kráska vládne.

Od doby, kdy teprve před několika týdny začaly úsměvy opět zdobit tvář „ledové královny“, přes rok trápené vývojem vztahu s manželem Bradem Pittem, planeta se začala zelenat, jak s příchodem jara. Brad se totiž napravil, přestal pít a k rozvodu tak dojít nemusí.

Jak velkou plejádu úsměvů má americká režisérka a herečka k dispozici, je zbytečné řešit. Velkou. Na premiéře filmu pramáti filmové Nové vlny, francouzské dokumentaristky a slavné feministky Agnes Varda Faces Places, jich předvedla hned celou řadu.

Do Pacific Design Centra v Západním Hollywoodu, kde byl film promítán, přijela v dlouhých černých šatech, přes které měla světle hnědý pléd, takže vypadala opravdu jako éterická bytost. A byla v tak dobré náladě, až byste si mysleli, že tohle musí být nejšťastnější den v jejím životě.

Přitom i na Angelinu musí doléhat velké hollywoodské „praní špinavého prádla“ slavného producenta a režiséra Harveyho Weinsteina, který byl nařčen několika známými ženami z filmové branže ze sexuálního nátlaku. Skandál má sílu laviny a dá se očekávat, že se ozvou i další Weinsteinovy údajné oběti. A právě Angelina Jolie spolu s další herečkou Gwyneth Paltrow se do něj také pustily. Paltrow prohlásila, že ji obtěžoval, když přijala hlavní roli ve filmu Emma. Jolie zase, že už na počátku své kariéry s ním měla „špatnou zkušenost“, a proto „se rozhodla s ním už nikdy nespolupracovat a varovala i ostatní (herečky), aby to nedělaly“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám