Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za každou cenu distingovaná, dokonale upravená a perfektně nalíčená. V posledních letech také téměř vždy bez úsměvu a hodně unavená. Takhle všichni znají hollywoodskou ikonu, herečku a režisérku Angelinu Jolie (48). Aby ne. Poslední roky pro ni byly dosti zásadní. Bohužel hlavním tématem jejího života se stal rozchod s manželem Bradem Pittem (60), který se letos přiznal k alkoholismu i k tomu, že úspěšně podstoupil léčbu.

Ale zdá se, že dobám zlým je konec. Angelina se již několikrát veřejně ukázala s pověstným a neodolatelným úsměvem na tváři. Za změnou Angelininy psychiky je dost možná udobření s manželem, který poté, co si veřejně nasypal popel na hlavu, dělá vše pro to, aby se mohl k rodině vrátit. A přátelé hvězdného páru tvrdí shodně, že rozvod už není aktuální.

Nyní si slavná bruneta vyrazila v Los Angeles do kina. Jenom tak. Představte si to! Bez dětí, bez ochranky, bez kamarádů, prostě sama... Zato naprosto v pohodě a dobrém rozmaru. Podívejte se v naší galerii na obrázky Angeliny, takové, jakou už jste ji roky neviděli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám